Κυκλοφορεί με σωματοφύλακα ο Βράνιες

Μετά από όλα όσα έγιναν με την Γελένα Καρλέουσα, ο Όγκνιεν Βράνιες αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακα, προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος και η οικογένειά του.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/01/2019 • 12:32
Ο Όγκνιεν Βράνιες
  • shares
Μετά από όλα όσα έγιναν με την Γελένα Καρλέουσα, ο Όγκνιεν Βράνιες αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακα, προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως αναφέρει ο σερβικός Τύπος και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “blick.rs”, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα. Ο Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Άντερλεχτ, η οποία ψάχνει τρόπο για να τον παραχωρήσει.

Στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Βέλγιο, την προστασία της οικογένειά της, δηλαδή της συζύγου του και της κόρης τους, θα αναλάβει ένας σωματοφύλακας, τον οποίο προσέλαβε ο Βράνιες για αυτό τον λόγο. Η οικογένεια του Βράνιες ζει μόνιμα στη Μπάνια Λούκα. Όπως ήταν φυσικό, μετά την αποκάλυψη των περιπετειών του με την Καρλέουσα, έχουν δημιουργηθεί και προβλήματα στην οικογένειά του, καθώς η σύζυγός του φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.