"Υπάρχει συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ"!

Αν και στον Παναθηναϊκό περιμένουν στο ...ακουστικό για να μάθουν τα νέα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας παραμένει σε "ανοικτή γραμμή" με τη Μουσκρόν.
09/01/2019 • 18:47
Πιεμπονγκσάντ, Μουσκρόν
  • shares
Αν και στον Παναθηναϊκό περιμένουν στο ...ακουστικό για να μάθουν τα νέα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας παραμένει σε "ανοικτή γραμμή" με τη Μουσκρόν και φέρεται μάλιστα διατεθειμένος να διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του βέλγικου συλλόγου.

"Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μηνύματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος", ανέφερε σε δηλώσεις του στα βέλγικα ΜΜΕ ο Γενικός Διευθυντής της Μουσκρόν, Πολ Αλέρτ και πρόσθεσε:

"Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη. Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε".
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον