Σκόνδρας: «Στόχος η τρίτη θέση»

Να τερματίσει ο Ατρόμητος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θέλει ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος μίλησε για τη νίκη στα Ιωάννινα.

Να τερματίσει ο Ατρόμητος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θέλει ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος μίλησε για τη νίκη στα Ιωάννινα. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε και στο κύπελλο Ελλάδος, ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για την ουρά της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Σκόνδρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον που έχει το πρωτάθλημα κυρίως στις τελευταίες θέσεις:
Σίγουρα θέλεις να βλέπεις καλό ποδόσφαιρο και καλή μπάλα. Σε στιγμές όμως σαν αυτές που βρίσκονται οι ομάδες στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, δεν κοιτάς να βλέπεις καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μαζεύεις βαθμούς. Υπάρχουν και χάλια γήπεδα που δεν σε αφήνουν να παίζεις ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι να μαζεύουν βαθμούς όμως.

Για το ποιες ομάδες μπορούν να σωθούν στο τέλος και ποιες όχι:
Πολύ δύσκολα η Δράμα και η Κέρκυρα. Ο Λεβαδειακός έχει μια καλή ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Από την άλλη ο Παναιτωλικός αν ανεβάσει την απόδοσή του μπορεί να πάρει αποτελέσματα.

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ στο μεταξύ τους παιχνίδι:
Δεχτήκαμε πίεση στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου. Το γήπεδο ήταν πολύ χάλια, και δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θα κρινόταν στην ατομική προσπάθεια και στις αντεπιθέσεις. Αρκεί να έχεις την τύχη να κάνεις κάποιες οργανωμένες προσπάθειες για γκολ και να το πετύχεις. Σίγουρα και ο ΠΑΣ ήθελε το παιχνίδι αλλά δεν είχε τύχη.

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να βγει τρίτος:
Και εγώ και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας συμφωνούμε με τον προπονητή πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σαν τελικό. Έχουμε ένα πρόγραμμα που έχει δυσκολίες αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορούμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά απ’ ότι είμαστε τώρα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και τύχη.

Για το πως επηρεάστηκαν από την αγωνιστική κοιλιά που έκαναν:
Κάθε ήττα σε επηρεάζει. Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε βρει τα πατήματά μας. Δεν μπορώ να πω πως παίζουμε και το πιο ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά παίρνουμε τους βαθμούς, κάτι το οποίο δεν κάναμε.

Για την προτίμησή του για τον ημιτελικό κυπέλλου:
Προτιμώ Κέρκυρα αλλά όποιος και να είναι πρέπει να είσαι σοβαρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.