Κατηγορούν τον Μάρκοβιτς οι Βέλγοι για το «ναυάγιο»

Οι ιθύνοντες της Άντερλεχτ κατηγορούν τον Λάζαρ Μάρκοβιτς για τη μη ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, καθώς τονίζουν πως την τελευταία στιγμή παρουσίασε παράλογες απαιτήσεις.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/09/2018 • 14:56
Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς
  • shares
Οι ιθύνοντες της Άντερλεχτ κατηγορούν τον Λάζαρ Μάρκοβιτς για τη μη ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, καθώς τονίζουν πως την τελευταία στιγμή παρουσίασε παράλογες απαιτήσεις. Η βελγική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είχε ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Ο 24χρονος παίκτης θα υπέγραφε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα έφταναν τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Οι Βέλγοι τονίζουν πως ο παίκτης ζήτησε τρία εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, προκειμένου να υπογράψει. Τελικά, η διοίκηση της βελγικής ομάδας απάντησε αρνητικά και ο Σέρβος παίκτης επέστρεψε στη Λίβερπουλ, όπου θα παραμείνει χωρίς να υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ, για τη συνέχεια της εφετινής σεζόν. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11