Τζόρνταν: «Σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ ο Κόμπι»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ ο Μάικλ Τζόρνταν, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ ο Μάικλ Τζόρνταν, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ. Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος έπλεξε το εγκώμιο του «black mamba», τονίζοντας παράλληλα πως έχει την ευκαιρία να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως ακριβώς θέλει.

Αρχικά, ο Τζόρνταν τόνισε στο περιθώριο του All Star Game: «Ο Κόμπι αποχωρεί με τον τρόπο που θέλει. Πρόσφερε μεγάλη χαρά στο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι και όσοι είναι μέρος του παιχνιδιού τον τίμησαν και του αξίζει. Ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και περιμένω να δω τι θα κάνει μετά. Σίγουρα έχει κάποια σχέδια και ανυπομονώ να δω πώς θα πάει η ζωή του από εδώ και πέρα, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος παίκτης των Σικάγο Μπουλς δήλωσε: «Υπήρχαν και άλλοι πριν από μένα και υπάρχουν και μετά από μένα. Είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί, το ΝΒΑ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η αγάπη για το άθλημα είναι μεγάλη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.