Μπλόφαρε για τον Βράνιες ο Κούκε

Ο Μαρκ Κουκε παραδέχτηκε πως μπλόφαρε τις προηγούμενες ημέρες, όταν τόνιζε πως η Άντερλεχτ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Όγκιεν Βράνιες.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/06/2018 • 13:11
Ο Όγκνιεν Βράνιες
  • shares
Ο Μαρκ Κουκε παραδέχτηκε πως μπλόφαρε τις προηγούμενες ημέρες, όταν τόνιζε πως η Άντερλεχτ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Όγκιεν Βράνιες. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας στόχος του ήταν να πιεστεί η πλευρά της ΑΕΚ, ώστε να αποδεχτεί την πρόταση που είχε καταθέσει για την απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα, ο Κούκε τόνισε πως στην υπόθεση ενέπλεξαν και τον Μπιόρν Ένγκελς, ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους.

Χαρακτηριστικά, ο Κούκε τόνισε: «Θέσαμε μια τιμή για τον Βράνιες και επιτύχαμε να τον αποκτήσουμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε fake news για να βάλουμε την ΑΕΚ στην πίεση, διαρρέοντας στον ελληνικό Τύπο ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς, στόπερ του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.