Αγοράζει από το λιμάνι η Σταντάρ Λιέγης

Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αγορά των Κωνσταντίνου Λαΐφη και Μεχντί Καρσελά, εκμεταλλευόμενη την παραχώρηση του Ορλάντο Σα.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/03/2018 • 12:25
Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.
  • shares
Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αγορά των Κωνσταντίνου Λαΐφη και Μεχντί Καρσελά, εκμεταλλευόμενη την παραχώρηση του Ορλάντο Σα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της βελγικής ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Λαΐφη, η οποία φτάνει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο Βέλγιο και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Παράλληλα, η Σταντάρ Λιέγης αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Γρανάδα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Καρσελά, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός παίκτης εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51