«Κολλημένοι» με την… ισοπαλία!

Οι δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Εθνικός Αστέρας και η Καλλονή, αναδείχθηκαν -τι άλλο;- ισόπαλοι 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Καισαριανή.

Οι δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Εθνικός Αστέρας και η Καλλονή, αναδείχθηκαν -τι άλλο;- ισόπαλοι 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Καισαριανή.
Ήταν το έβδομο «Χ» σε δώδεκα ματς για τους δύο αντιπάλους, που αποχώρησαν από το γήπεδο με έναν βαθμό στις αποσκευές τους. Μάλιστα, αυτή ήταν η έκτη διαδοχική ισοπαλία για τους «ερυθρόλευκους»!
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Καλλονή, η οποία απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, πότε η αστοχία των επιθετικών της ομάδας της Λέσβου και πότε η ετοιμότητα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκίτκου, κράτησε το αποτέλεσμα στο 0-0.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε καθαρά παθητικό ρόλο καθώς δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις ώστε να ισορροπήσουν. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο παρότι ο Εθνικός Αστέρας εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος. Ο ρυθμός, πάντως, έπεσε αισθητά με συνέπεια να μην καταγραφούν παρά ελάχιστες ενδιαφέρουσες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στάθηκε άτυχη στο 70′ καθώς μετά το σουτ του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Τελικά, παρά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

* Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 35 λεπτών καθώς οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην πληρωμή των διαιτητών. Τελικά, το ζήτημα διευθετήθηκε και το ματς διεξήχθη κανονικά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου, Πασκούλεφ, Μαστρογιάννης, Παντίδος, Θεολόγου (75′ Γιακούπι), Πασάς, Νάστος, Λαμπρόπουλος, Χαϊκάλης (62′ Λαγός), Παληγεώργος.

ΑΕΛΚ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Θυμιόπουλος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος (86′ Γάλας), Μανουσάκης (67′ Ντος Σάντος), Ταραχούλσκι (80′ Μπούρους).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.