Ξανά σε πρώτο πλάνο ο Πεδράο

Ο Ολυμπιακός φέρεται να στρέφει την προσοχή του σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς του, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την απόκτηση του Κριστιάν Λέμα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να στρέφει την προσοχή του σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς του, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την απόκτηση του Κριστιάν Λέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει και πάλι την προσοχή τους στην περίπτωση του Πεδράο, ο οποίος αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο κεντρικός αμυντικός της Γκιμαράες κοστολογείται με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Παράλληλα, στη λίστα των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται και το όνομα του Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος όμως αναζητεί κάποια καλύτερη πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα συγκριτικά με το ελληνικό. Επίσης, στη σχετική λίστα, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, βρίσκεται και το όνομα του Σίλβα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καέν. Ο Γάλλος αμυντικός φέρεται να έχει ήδη προτάσεις από τις Τράμπζονσπορ και Σεντ Ετιέν.

Τέλος, στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και το όνομα του Νέτο, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, κρίνονται αρκετά υψηλές. Ο Ολυμπιακός θα περιμένει μήπως ρίξει τις απαιτήσεις του ο παίκτη, προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.