Εκτέλεσε από… αέρος ο Βύζας

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο αποδεκατισμένος Βύζας Μεγάρων θριάμβευσε σε βάρος του Πλατανιά καθώς επιβλήθηκε 2-1 των Κρητικών με δύο «στημένες» φάσεις και ισάριθμες κεφαλιές.

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο αποδεκατισμένος Βύζας Μεγάρων θριάμβευσε σε βάρος του Πλατανιά καθώς επιβλήθηκε 2-1 των Κρητικών με δύο «στημένες» φάσεις και ισάριθμες κεφαλιές. Έτσι, πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και παράλληλα «έσπασε» το αήττητο της  ομάδας των Χανίων και την έριξε από την κορυφή της κατάταξης.
 
Η νεανική ομάδα του Δημήτρη Οικονόμου έπαιξε με πάθος και δύναμη, ενώ από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Τίμου Καβακά υστέρησαν.


Οι γηπεδούχοι, υπό το βλέμμα του επιχειρηματία Βασίλη Δρίτσα, ο οποίος μάλλον θα αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ και καθόταν δίπλα στον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Τραγκουμανίδη, ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, οι Χανιώτες ισορρόπησαν.


Όμως, το γκολ ήρθε για τους Μεγαρείς στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης του πρώτου ημιχρόνου καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουστάκη, ο Χριστοφιλέας με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη.


Ο Πλατανιάς προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος αλλά δεν τα κατάφερε παρότι του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81′ η εστία του παραβιάστηκε για δεύτερη φορά όταν μετά από κόρνερ του Μουστάκη, ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.


Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν στο 93′ με προβολή του Μαραγκουδάκη.


ΒΥΖΑΣ (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής, Χριστοφιλέας, Πέτρου, Νταντάμης, Μουστάκης, Μωυσίδης, Γεωργακόπουλος (88′ Παγώνης), Ηλιόπουλος, Ροβίθης, Λίτσης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Μαραγκουδάκης, Μαραγκός, Δράμι (46′ Δέντσας), Γκονζάλες (62′ Μαρτσάκης), Θεοδωρέλης, Μιρτσέτα, Πάγκαλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.