“Σεβαστείτε τους ποδοσφαιριστές στην Β’ και την Γ’ Εθνική”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ σχετικά με την απόφαση της Ενωσης Β' και την Γ' Εθνικής να απέχουν από τα καθήκοντα τους ως μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ σχετικά με την απόφαση της Ενωσης Β’ και την Γ’ Εθνικής να απέχουν από τα καθήκοντα τους ως μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Απορία και έκπληξη προκαλεί η αιφνιδιαστική απόφαση των εκπροσώπων της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας για αποχή από τα καθήκοντα τους ως μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο.


Το γεγονός ότι επέλεξαν αυτή τη χρονική περίοδο προκειμένου να εκφράσουν με τον συγκεκριμένο τρόπο και χωρίς προειδοποίηση, την αντίδραση και τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι, ως διατείνονται, υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι τους, δημιουργεί ερωτηματικά και επιπλέον, απόλυτα δικαιολογημένα, ενοχλεί και εξοργίζει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας οι οποίοι έχουν διαφορές με τις ομάδες τους και δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα και την ελευθερία τους, ώστε να μετακινηθούν αλλού, όπου εντέλει μπορούν να βρουν καλύτερες συνθήκες, ώστε να επιβιώσουν.


Στις 9 Ιανουαρίου, μάλιστα, έχει προγραμματισθεί να συνεδριάσει η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εξετάσει προσφυγές που έχουν ήδη κατατεθεί και άλλες που θα γίνουν γνωστές έως τότε.


Εάν συνεχισθεί η αποχή των εκπροσώπων της Β’ και της Γ’ Εθνικής από τα καθήκοντα τους, η Επιτροπή δε θα σταθεί δυνατό να συνεδριάσει και οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δίκιο τους, θα μείνουν αναγκαστικά στις ίδιες ομάδες και θα απωλέσουν το δικαίωμα της μετακίνησης, καθώς, στο τέλος Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.


Αναρωτιόμαστε μήπως, εντέλει, αυτό είναι το ζητούμενο της υποθέσεως; Θυμόμαστε, ωστόσο, ότι είχαν ξεσηκωθεί ορισμένοι, λαλίστατοι κατά τα άλλα, αλλά απολύτως σιωπηλοί σήμερα και καταφέρονταν εναντίον του Π.Σ.Α.Π. παρασύροντας μάλιστα και ποδοσφαιριστές να στραφούν κατά του Συνδέσμου τους, όταν οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. είχαν αποσυρθεί, προσωρινά, από τις Επιτροπές, για μία σειρά από σοβαρά ζητήματα.


Ο Π.Σ.Α.Π. ζητά και περιμένει το αυτονόητο. Την άμεση επαναλειτουργία, με πλήρη σύνθεση ,της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο. ώστε να συζητηθούν όλες οι υποθέσεις που αφορούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κανείς από αυτούς να μη χάσει τη μεταγραφική περίοδο.


Επιτέλους, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και μην προκαλείτε άλλο. Οι ποδοσφαιριστές δε φταίνε για τα προβλήματα των ομάδων τους. Αναζητείστε αλλού τους υπευθύνους και αποδώστε δικαιοσύνη χωρίς άλλες, υστερόβουλες ή όχι, σκέψεις.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.