Αγωνία για τον Κολοβό

Το απόγευμα της Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μαλίν με τη Λόκερεν.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/02/2017 • 16:40
Ο Δημήτρης Κολοβός
  • shares
Το απόγευμα της Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μαλίν με τη Λόκερεν. Ο Έλληνας παίκτης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Γκαλίτσιο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Στις τάξεις της ομάδας του υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάστασή του και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Παράλληλα, η βελγική ομάδα είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, καθώς τον έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι. Η βελγική ομάδα υποστηρίζει πως υπάρχει οψιόν 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Κολοβού. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη