Θέλει μνημόνιο ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει μέσω ενός «ποδοσφαιρικού μνημονίου», το οποίο θα επιβάλλει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει μέσω ενός «ποδοσφαιρικού μνημονίου», το οποίο θα επιβάλλει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός τάσσεται κατά του Grexit, το οποίο θεωρεί πως θα είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρεί πως οι απαραίτητες αλλαγές στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με την παγκόσμια και ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εμμένει στη θέση του, σχετικά με αλλαγές στην ΕΠΟ, στη διαιτησία και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως θεωρεί πως αυτές δε θα μπορέσουν να γίνουν, αν δεν υπάρξει συνεργασία με τις UEFA και FIFA. 

Οι «πράσινοι» θα εκφράσουν τις θέσεις τους στη συνεδρίαση της Super League, ενώ θα τονιστεί η ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη συνεδρίαση της Τετάρτης θα συζητηθούν οι προτάσεις του Χρήστου Πανόπουλου, τις οποίες είχε παρουσιάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις ομάδες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.