Πονάει ο Καπίνο!

Αποστολή στην Αυστρία: Αποστόλης Λάμπος
Ο Στέφανος Καπίνο έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος αλλά το τέλος του αγώνα βρήκε τον νεαρό τερματοφύλακα να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Ο Στέφανος Καπίνο έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος αλλά το τέλος του αγώνα βρήκε τον νεαρό τερματοφύλακα να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Έχοντας σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, (του νεότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) είχε κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος που έγινε μέλος της μεγάλης Εθνικής.

Προσγειωμένος και μεστός στα λόγια του παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Καπίνο ψάχνει την καθιέρωση μέσω του Παναθηναϊκού και έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο μεγάλα ντερμπι του πρωταθλήματος.


Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Καπίνο πήρε πέντε πόντους στο ύψος με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να καταπονηθεί καθώς τραβήχτηκαν και οι κοιλιακοί. Οι ενοχλήσεις υπήρχαν εδώ και κάποιο καιρό αλλά με την σχετική ενδυνάμωση το πρόβλημα είχε αρχίσει να περιορίζεται.

Ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία ο νεαρός διεθνής πονούσε αρκετά καθώς ένιωσε και πάλι έντονες ενοχλήσεις. Πλέον η επιστροφή του στην Παιανία θα φανερώσει και το μέγεθος του προβλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.