Σοκαρισμένος ο Παπάζογλου

Ο Θανάσης Παπάζογλου αγωνίζεται στην Κορτράικ, ομάδα που εδρεύει κοντά στα Γαλλοβελγικα σύνορα και δεν απέχει πολύ από τις Βρυξέλλες.
0
Αποστόλης Λάμπος
22/03/2016 • 14:09
Ο Παπάζογλου της Κόρτραϊκ
  • shares
Ο Θανάσης Παπάζογλου αγωνίζεται στην Κορτράικ, ομάδα που εδρεύει κοντά στα Γαλλοβελγικα σύνορα και δεν απέχει πολύ από τις Βρυξέλλες.

Το πρώτο πρωινό του ξύπνημα ως διεθνής δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς πληροφορήθηκε τα όσα έγιναν στην βελγική πρωτεύουσα και σοκαρίστηκε. Το ίδιο κι ο Νίκος Καρέλης που αγωνίζεται στην Γκενκ και μάλιστα η σύντροφός του είναι έγκυος. 

Ασφαλώς μετά την προπόνηση και οι δύο θα επικοινωνούσαν με τους φίλους τους που αγωνίζονται στο Βέλγιο (Μανιάτης, Νίνης, Σηφάκης, Μαρίνος, Γκαλίτσιος) και έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή παρέα.

Μάλιστα ο Παπάζογλου έβλεπε το σημείο που έγινε η έκρηξη στο αεροδρόμιο και δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι πολλές φορές έχει περάσει απο εκεί με πιο πρόσφατη την περασμένη εβδομάδα...

"Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στις οικογένειες των τραυματισμένων και των αδικοχαμένων. Δεν υπάρχουν λόγια. Μάθαμε τί έγινε πριν την προπόνηση, αλλά όχι λεπτομέρειες. Με την ομάδα και τους φίλους θα μιλήσουμε μετά" έλεγε ο ψηλόσωμος φορ σε εκδήλωση χορηγού της εθνικής ομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη