Μάθαμε πότε θα έρθει η σειρά “The Witcher” στις οθόνες μας

Μουσική υπόκρουση αγωνίας, παρακαλώ...Οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη σειρά του Netflix...

Μουσική υπόκρουση αγωνίας, παρακαλώ…

Οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη σειρά του Netflix, “The Witcher”, δεν σταματούν να έρχονται και σήμερα μάθαμε, πότε στο περίπου να περιμένουμε να δούμε τη σειρά.

Σύμφωνα με το Comicbook.com, η showrunner, Lauren S. Hissrich, δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, μια εικόνα που αποκαλύπτει ότι το “The Witcher” θα προβληθεί στο Netflix κάποια στιγμή το 2019.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το “The Witcher” ακολουθεί τον “Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα”.

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN. Μέχρι να τον δείτε στο “The Witcher”, μπορείτε να τον απολαύσετε στον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνιστεί στην ταινία “Mission Impossible: Fallout”.

Πλασματικές σκηνές από τη σειρά διέρρευσαν στο Ίντερνετ τον περασμένο μήνα, κάτι για το οποίο η showrunner είχε μιλήσει, λέγοντας ότι επειδή η σειρά κάνει casting σε όλο τον κόσμο αναγκαστικά τα σενάρια θα διανέμονταν μέσω e-mail. Και, επειδή, το Ίντερνετ δεν κρατά μυστικά, η δημιουργική ομάδα συνέθεσε κάποιες σκηνές οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το casting, αλλά, σίγουρα, δεν θα χρησιμοποιηθούν στη σειρά.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των “Daredevil” και “Jessica Jones”, Sneha Koorse και Jenny Klein.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.