ΠΑΟ … Bank! Το “φλερτ” των Ασιατών με τους τραπεζίτες!

Αν και ακόμα δεν γίνει το deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο Ταϊλανδός broker και οι συνεργάτες του αναζητούν στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο - και όχι μόνο - τους κατάλληλους ανθρώπους για τη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αν και ακόμα δεν γίνει το deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο Ταϊλανδός broker και οι συνεργάτες του αναζητούν στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο – και όχι μόνο – τους κατάλληλους ανθρώπους για τη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ήδη το όνομα του έμπειρου τραπεζίτη, Σταύρου Λεκκάκου έχει δει το φως της δημοσιότητας και φαντάζει ως το “φαβορί” για τη θέση του προέδρου. Πάντως ο άλλοτε πρόεδρος της MIG δεν είναι ο μοναδικός “υποψήφιος” στη λίστα της Pan Asia.

Το fund έχει προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα άλλους δύο σημαντικούς ανθρώπους από τον τραπεζικό χώρο, ωστόσο και οι δύο παραμένουν διστακτικοί μέχρι να δουν …πράξεις και επίσημες ανακοινώσεις! Η πρόθεση των Ασιατών είναι ξεκάθαρη, καθώς επιθυμούν “τεχνοκράτη” για τη θέση του προέδρου και όχι πρόσωπο από το χώρο του ποδοσφαίρου. 

Παράλληλα οι συνεργάτες της Pan Asia ψάχνουν στελέχη και για το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ, το οποίο θεωρούν ιδιαίτερο σημαντικό, ωστόσο η πρόθεση τους – σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που είναι κοντά τους – είναι να γίνει πρώτα η σωστή αξιολόγηση και – χωρίς βιασύνη – να επιλεχθούν τα κατάλληλα πρόσωπα για τις θέσεις – “κλειδιά” στο σύλλογο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.