H “σιωπή” της Τούμπας

Το ποδόσφαιρο έχει αρκετές περίεργες και όμορφες ιστορίες. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε στην άδεια Τούμπα, Αύγουστο του 2003... ένα βράδυ που Καφές και Γεωργιάδης με την φανέλα του Ολυμπιακού πλήγωσαν την πρώην ομάδα τους.

Το ποδόσφαιρο έχει αρκετές περίεργες και όμορφες ιστορίες. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε στην άδεια Τούμπα, Αύγουστο του 2003… ένα βράδυ που Καφές και Γεωργιάδης με την φανέλα του Ολυμπιακού πλήγωσαν την πρώην ομάδα τους. 

Το καλοκαίρι του 2003 ήταν δύσκολο για τον ΠΑΟΚ! Σημαντικοί παίκτες έφυγαν από το ρόστερ μετά από προσφυγή! Ο Οκκάς πήγε στην ΑΕΚ… οι Γεωργιάδης και Καφές μετακόμισαν στον Πειραιά! Η πρεμιέρα έφερε τους δύο τελευταίους πίσω στην Τούμπα για το πρώτο ματς της σεζόν που θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του δικεφάλου!  

Σιωπή στις κερκίδες λόγω τιμωρίας… σιωπή και στο γήπεδο… Παντελής Καφές και Γιώργος Γεωργιάδης με τα ερυθρόλευκα σκόραραν και οι δύο με κεφαλιές και έδωσαν την νίκη 2-0 στον Ολυμπιακό αλλά κανείς δεν ήθελε να πανηγυρίσει απέναντι στην ομάδα την οποία υπηρέτησε για αρκετά χρόνια! 

Ο Παντελής Καφές έπαιξε 203 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 6 ½ χρόνια και σκόραρε 37 φορές! Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε παίξει τέσσερις σεζόν στον ΠΑΟΚ πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Σε 150 ματς είχε σκοράρει 58 φορές! Μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή και έκλεισε την καριέρα του φορώντας ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2008!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.