Ικάρντι: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Μάουρο Ικάρντι υπογράμμισε πως η Ίντερ βρίσκεται στον σωστό δρόμο και παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-0 επί της Λάτσιο, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μάουρο Ικάρντι υπογράμμισε πως η Ίντερ βρίσκεται στον σωστό δρόμο και παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-0 επί της Λάτσιο, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Αργεντινός επιθετικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του απέχει ακόμα από το επίπεδο της Γιουβέντους, όμως μπορεί να φτάσει σε αυτό, με σκληρή δουλειά. 

Αρχικά, ο Ικάρντι δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ καλά αυτήν την περίοδο στην Ίντερ. Παίζουμε καλά, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όμως θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Δεν είμαστε η αντι-Γιουβέντους, καθώς θέλουμε μερικά βήματα ακόμα για να τους φτάσουμε. Είμαστε, όμως χαρούμενοι με ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα μας βελτιώνεται, παίζει καλό ποδόσφαιρο και το έκανε και σήμερα εξαιρετικά. Βρήκαμε τους χώρους για να πετύχουμε το στόχο μας αντικατοπτρίζοντας και την καλή δουλειά που έχουμε κάνει».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής των «νερατζούρι» δήλωσε: «Είναι σημαντικό να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας, καθώς ξέρουμε ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στην επίθεση. Όταν το καταφέρνουμε γνωρίζουμε ότι είμαστε κοντά στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.