Μπόγρης: ”Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα” (video)

Ο Γιώργος Μπόγρης πήρε λεπτά συμμετοχής και προσπάθησε για μια ακόμη φορά να βοηθήσει την ομάδα του. Δείτε τις δηλώσεις του.

Ο Γιώργος Μπόγρης πήρε λεπτά συμμετοχής και προσπάθησε για μια ακόμη φορά να βοηθήσει την ομάδα του. “Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε μετά από 2 συνεχόμενες ήττες να επιστρέψουμε σε θετικά αποτελέσματα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν στο πλάνο που ήθελε ο προπονητής μας και κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τη Φενέρμπαχτσε. Κάποιες κακές επιλογές μας στην επίθεση δεν μας άφησαν να πάρουμε το ματς. Ξέραμε ότι η Φενερμπαχτσε έχει την ποιότητα και πως θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Δε λέει κάτι το κακό σερί. Έχει ξαναγίνει και ο Ολυμπιακός έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Το πρόγραμμα δεν μας βοήθησε με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια νωρίς γιατί είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε προλάβει να αποκτήσουμε χημεία. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν
ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Όντως ξέσπασα λίγο στην αρχή, όμως έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. 
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να πετύχω γι’ αυτό και δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά. Θα συνεχίσω να κάνω κατάθεση ψυχής και να προσπαθώ να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής μου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.