To mobile “Dark Souls” έρχεται στο Nintendo Switch

Πείτε γειά στο Animus: Stand Alone.Tο Animus: Stand Alone της Tenbirds παίρνει το δρόμο του προς...

Πείτε γειά στο Animus: Stand Alone.

Tο Animus: Stand Alone της Tenbirds παίρνει το δρόμο του προς το Nintendo Switch. Εάν το trailer σας θυμίζει τη σειρά Dark Souls από την Bandai Namco, αυτό συμβαίνει επειδή είναι ανεπίσημα το “Dark Souls” mobile.

Το Animus: Stand Alone, παίρνει τα καλύτερα στοιχεία της σειράς Dark Souls και τα μετατρέπει σε ένα τέλειο πακέτο για την κινητή πλατφόρμα. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Tenbirds έχει αναπτύξει ένα παιχνίδι για κονσόλες.

“Αυτή είναι η πρώτη μας προσπάθεια στις εξειδικευμένες κονσόλες παιχνιδιών, οπότε είμαστε πολύ ανήσυχοι και εξαιρετικά νευρικοί. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά για την ομάδα μας, ξεπερνώντας απρόβλεπτες δυσκολίες και συνεχείς αλλαγές για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Στέλνουμε πολλές ευχαριστίες σε όλους τους παίκτες που μας ζητήσατε να το φέρουμε στο Nintendo Switch αλλά και για την ενθάρρυνση. Το Stand Alone θα πρέπει να είναι ένας τύπος παιχνιδιού pick-up-and-go για παίκτες που αναζητούν κάτι παρόμοιο. Ευχαριστούμε.”

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν κατεστραμμένο κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί και η διαταραχή, ο θάνατος και η σιωπή έχουν αναλάβει. Φυσικά, είναι δική σας ευθύνη να σκοτώσετε τα πάντα.

Το παιχνίδι πρόκειται να φτάσει στο ιαπωνικό Switch eShop στις 6 Δεκεμβρίου. Εδώ στα δυτικά, η Ευρώπη θα το δει στο eShop στις 24 Δεκεμβρίου και στην Αμερική θα είναι διαθέσιμο στις 3 Ιανουαρίου.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.