«Καθάρισε» ο Ζαπάτα για την Αταλάντα (video)

Με «χατ τρικ» του Ντουβάν Ζαπάτα, η Αταλάντα νίκησε στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Με «χατ τρικ» του Ντουβάν Ζαπάτα, η Αταλάντα νίκησε στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Αντίθετα, μετά από μια νίκη και μια ισοπαλία, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ουντινέζε με τον Νταβίντε Νίκολα στον πάγκο της.

Η Αταλάντα ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες και σε μεγάλη μέρα τον κολομβιανό επιθετικό που «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του.

Ο Ζαπάτα «χτύπησε» για πρώτη φορά μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεζ, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Ουντινέζε ισοφάρισε στο 12’ όταν ο Ντ’ Αλεσάντρο έφυγε από κανονική θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης και σέρβιρε ιδανικά στον Λαζάνια που με προβολή έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη όμως η Αταλάντα μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 62’ μετά από συνεργασία των Χατεμπούρ και Μπάροου, ο Ζαπάτα με σουτ έκανε το 1-2.

Η ουντινέζε στην μοναδική της ευκαιρία μπορούσε να ισοφαρίσει στο 79’ αλλά το σουτ του Φοφανά βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπερίσα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατεμπούρ σέρβιρε στον Ζαπάτα που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.