Χουλτ: “Είναι ντροπή η επίθεση στον Τζήλο” (pic)

Η επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος έχει γίνει θέμα στα ξένα ΜΜΕ και οι Σουηδοί ζήτησαν την άποψη του Νίκλας Χουλτ για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος έχει γίνει θέμα στα ξένα ΜΜΕ και οι Σουηδοί ζήτησαν την άποψη του Νίκλας Χουλτ για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο αμυντικός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην σουηδική fotbollskanalen μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε ο Έλληνας διαιτητής, αλλά και για την πορεία της ομάδας του.

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Τζήλος: 

«Δεν γνωρίζω πολλά. Βρισκόμασταν χθες στον Βόλο αφού είχαμε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν πληροφορηθήκαμε πως δεν θα γίνουν αγώνες την Κυριακή λόγω της επίθεσης στον διαιτητή. Δεν ξέρω όμως για το συμβάν. Είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο προσφέρει χαρές και όχι μίσος. Eίναι απογοητευτικό».

Για την κατάσταση με την διαιτησία στην Ελλάδα: 
«Δυστυχώς οι διαιτητές είναι εκτεθειμένοι. Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος είσαι. Υπάρχουν πολλοί που έχουν διαφορετική άποψη. Είναι μια δύσκολη δουλειά και δεν γίνεται πάντα να είσαι σωστός. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα θεωρήσει πως ήταν διαφορετική υπόδειξη. Όλοι εδώ (στην Ελλάδα) είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ασκείται έξτρα πίεση στους διαιτητές».

Για την πορεία της ΑΕΚ: 
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League. Πιστέψαμε πως θα είναι μια σούπερ σεζόν, αλλά αρχίσαμε να πέφτουμε στο πρωτάθλημα. Χάσαμε ένα ματς και τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα».

Για την σημασία της διακοπής του πρωταθλήματος: 
«Παίξαμε αρκετά καλά στο Champions League αλλά αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες. Όλα τα ματς έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν είχαμε την ομάδα για να παίξουμε σε τόσα πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να αγωνίζονται οι ίδιοι παίκτες σε τόσες πολλές αναμετρήσεις. Υπάρχει η αίσθηση πως χρειαζόμασταν αυτή την διακοπή για να ξεκουραστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.