Η οκτάδα που «κινδυνεύει» …

Οι αποφάσεις για ανακατατάξεις στο ρόστερ του Άρη είχαν ληφθεί μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Εργοτέλη στο Κύπελλο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία είχαν καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, σε μια προσπάθεια ανασύνταξης κι ενίσχυσης της ομάδας

Οι αποφάσεις για ανακατατάξεις στο ρόστερ του Άρη είχαν ληφθεί μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Εργοτέλη στο Κύπελλο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία είχαν καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, σε μια προσπάθεια ανασύνταξης κι ενίσχυσης της ομάδας. Αποφάσεις που πάρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με τους ποδοσφαιριστές να ενημερώνονται στο σαράντα οκτάωρο που ακολούθησε.
Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει κάτι, αλλά βάσει των όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας, όλες οι ενδείξεις συντείνουν προς μια οκτάδα ποδοσφαιριστών που δείχνει να μην υπολογίζεται στο εξής.
Για παράδειγμα στον πρόσφατο αγώνα της Κρήτης εκτός αποστολής ήταν οι Κολάσο – Ναζλίδης, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχει διακριτή προτίμη από τον Σάββα Παντελίδη στον Μενέντεθ από τον Βαλεριάνο. Επίσης, ελάχιστο χρόνο συμμετοχής γενικώς έχουν πάρει οι Ιντζόγλου – Παυλίδης, ο Κωνσταντινίδης φαίνεται να κερδίζει τον Τζανακάκη για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Στην ίδια κατηγορία ο Μαβράι που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής και ο Βίδος που έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ λίγο. Από κοντά κι ο Πέδρο Βίτορ ….
Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει και στις αντίστοιχες κινήσεις ενίσχυσης για να επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το νέος έτος με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.