Επίσημη η spin-off σειρά της Captain Emperor Georgiou από το “Star Trek: Discovery”

Η Michelle Yeoh και στην κυρίως σειρά.Η spin off σειρά από το "Star Trek" για την Captain Emperor...

Η Michelle Yeoh και στην κυρίως σειρά.

Η spin off σειρά από το “Star Trek” για την Captain Emperor Georgiou θα γίνει πραγματικότητα μέσω του CBS All Access, όπως αναφέρει το Variety.

Η Michelle Yeoh, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε πρόσφατα στην ταινία “Crazy Rich Asians“, θα ηγηθεί της σειράς με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Captain Philippa Georgiou, που διατηρεί από το “Star Trek: Discovery“.

Ο χαρακτήρας της θα εξερευνήσει το επόμενο κεφάλαιο ως ένα μέλος της Section 31, η οποία αποτελεί μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών που λειτουργεί εντός της Federation από την αρχική σειρά. Η Yeoh θα εμφανιστεί και στην δεύτερη σεζόν του “Star Trek: Discovery”, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Ιανουαρίου και έχει ήδη αποκαλύψει ένα trailer, καθώς και αρκετές πληροφορίες.

Οι φήμες που ήθελαν τη spin off σειρά να παίρνει ζωή ξεκίνησαν με μία κομμένη σκηνή που αποκάλυπτε τη συμμετοχή της Georgiou στο τέλος της πρώτης σεζόν του Star Trek: Discovery.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να αφηγούμαι αυτές τις πλούσιες ιστορίες του ‘Star Trek'”, δήλωσε η Yeoh. “Το να είμαι μέλος αυτού του σύμπαντος και αυτός ο χαρακτήρας συγκεκριμένα έχουν γίνει μεγάλη ευχαρίστηση για να παίζω. Ανυπομονώ να δω που θα πάει όλο αυτό- ειλικρινά πιστεύω πως θα πάει ‘εκεί όπου καμία ΓΥΝΑΙΚΑ δεν πήγε ξανά'”.

Το άτιτλο spin off θα φέρει την υπογραφεί των Bo Yeon Kim και Erika Lippoldt, με τους Alex Kurtzman, Heather Kadin, Rod Roddenberry και Trevor Roth στους ρόλους των εκτελεστικών παραγωγών. Οι Aaron Baiers και Kim και Lippoldt θα συμμετέχουν, επιπλέον, ως συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Η Michelle έχει καταρρίψει όρια, σπάσει δεσμούς και μας έχει ξαφνιάσει με τη χάρη και την αξιοπρέπεια της για δεκαετίας”, δήλωσε ο Kurtzman. “Ως άνθρωπος, τη λατρεύω. Ως ηθοποιός, τη σέβομαι. Οι Erika και Boey είναι αξιοσημείωτοι, ενθουσιώδεις συγγραφείς που φέρνουν φρέσκια προοπτική στον κόσμο του ‘Star Trek’, και είμαστε συγκινημένοι που θα εξερευνήσουμε αυτό το νέο άγριο κεφάλαιο της ζωής της Captain Philippa Georgiou”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.