Μασούρας: “Η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας”

Ο Γιώργος Μασούρας εμφανίστηκε πανευτυχής με τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μασούρας εμφανίστηκε πανευτυχής με τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τους “ερυθρολεύκους” στην επίτευξη των στόχων τους και εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, για να καθιερωθεί στους Πειραιώτες.

Αρχικά, ο Μασούρας δήλωσε στην εφημερίδα “Real News”: “Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψα τη χαρά μου και την ικανοποίησή μου γι΄ αυτήν την εξέλιξη. Όπως είχα πει, κατάφερα να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρό μου, να βρίσκομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: “Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι και, όπως κάθε παίκτης που ανήκει στο ρόστερ, έτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, να μαθαίνω ακόμη περισσότερο την ομάδα και το τι θέλει ο προπονητής μας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω από την πλευρά μου τον σύλλογο. Εχω όρεξη για δουλειά και ελπίζω να καταφέρουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.