Στήριξε Λάμπρου ο Τεν Χαγκ

Ο Άγιαξ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Χέιρενφεϊν και τα μέσα ενημέρωσης στην Ολλανδία "επιτέθηκαν¨ στον Κώστα Λάμπρου! Ο κόουτς του Άγιαξ πάντως στήριξε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Άγιαξ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Χέιρενφεϊν και τα μέσα ενημέρωσης στην Ολλανδία “επιτέθηκαν¨ στον Κώστα Λάμπρου! Ο κόουτς του Άγιαξ πάντως στήριξε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο προπονητής του Αίαντα έριξε την ευθύνη στην αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας στον αγώνα με την Χέιρενφεϊν και όχι μόνο στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Άγιαξ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο Άμστενταμ πρώτη φορά μετά από τον Ιανουάριο του 2006. Ο Λάμπρου ήταν βασικός καθώς στην προθέρμανση ο τερματοφύλακας Ονανά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και  δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ενώ είναι εκτός και για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Φέγενορντ!

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Κώστας θα τα πάει καλά στα ματς που έρχονται! Η ομάδα μας είναι αρκετά δυνατή για να πάρει το πρωτάθλημα ακόμη και χωρίς τον Ονανά. Αρκετοί παίκτες αμέλησαν τα καθήκοντά τους στον αγώνα με την Χέιρενφεϊν, αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία!”

Ο κόουτς πάντως δεν απέκλεισε την απόκτηση τερματοφύλακα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.