Δέλλας:”Περιμένω κάποιο δώρο για τα γενέθλια μου”! (video)

Στην κακή διαχείριση του Παναιτωλικού μετά την αποβολή του Κάτσε και στη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες των "καναρινιών" στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

Στην κακή διαχείριση του Παναιτωλικού μετά την αποβολή του Κάτσε και στη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες των “καναρινιών” στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας. 

Ο προπονητής του Παναιτωλικού έκανε λόγο για πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ τόνισε πως για…δώρο γενεθλίων περιμένει μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη τύπου: 

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: 

“Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο κάτι που δεν το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί. Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει και προσπαθήσαμε νευριασμένα και όχι με καθαρό μυαλό και χωρίς καλή τελική πάσα να μπούμε στο παιχνίδι. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Η προσπάθεια έγινε, νομίζω ο τρόπος δεν ήταν καλός. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στα δύο εντός έδρας ματς χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο».

Για την εικόνα που είχε από το παιχνίδι και αν ο Παναιτωλικός στοχεύει στην έξοδο στην Ευρώπη: 

«Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δεν έχουμε επιλογές για να αλλάξουμε πράγματα. Από εκεί και πέρα και όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα, οι χώροι που υπάρχουν είναι στο πλάι κάτι που σήμερα δεν το κάναμε με καλό τρόπο. Οι επιλογές του να αλλάξουμε κάτι μεσοεπιθετικά είναι αυτό που μας κόστισε αλλά και οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Ο στόχος μας έχει οριστεί εξ’ αρχής και είναι η σωτηρία. Αν αυτός επιτευχθεί, θα δούμε για παραπέρα. Σήμερα υπήρχαν διαστήματα που ασκήσαμε πίεση και κλέψαμε μπάλες αλλά αυτό που μας έλειψε ήταν η κατάλληλη πάσα ή η κατάλληλη κίνηση για να δημιουργήσουμε καταστάσεις».  

Για το αν περιμένει μεταγραφική ενίσχυση του Παναιτωλικού: 

«Αύριο έχω γενέθλια και περιμένω κάποιο δώρο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.