Λουτσέσκου: «Μικρή νίκη δουλειάς και θυσίας» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με το πνεύμα και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Απόλυτα ικανοποιημένος με το πνεύμα και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήταν μια μικρή νίκη δουλειάς και θυσίας. Την ίδια ώρα είναι ένας βαθμός ο οποίος μας κρατάει μακριά από την δεύτερη θέση και είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα που έβαλε ο κάθε παίκτης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα» σημείωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για την αποβολή του Ζαμπά: «Το παιχνίδι ξεκίνησε στο πρώτο πεντάλεπτο με την ΑΕΚ να πιέζει, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, καταφέραμε να σκοράρουμε, είχαμε το παιχνίδι στον έλεγχο μας και ήρθε η αποβολή η οποία λίγο μας αποσυντόνισε, έχοντας απέναντι μας μια καλή ομάδα δε μπορούσαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο από εκείνο το σημείο, οπότε οργανωθήκαμε και αν παίζαμε με διαφορετικό τρόπο, ίσως τα περισσότερα τρεξίματα να μας έκαναν να χάσουμε την ενέργεια μας και θα είχε η ΑΕΚ περισσότερους χώρους μετά».

Για την φάση με τον Σάκχοφ
: «Δεν θέλω να μιλήσω για την απόδοση του διαιτητή, ενδεχομένως να έγιναν λάθη και για τις δυο μεριές αλλά σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω πως ήρθε εδώ ο διαιτητής με σκοπό να αδικήσει κάποια από τις δυο ομάδες. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα οπότε δεν μπορώ να σας μιλήσω ακριβώς για την φάση που μου λέτε. Από την άλλη πλευρά, για τον Πασχαλάκη που είπατε, δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο την κίτρινη κάρτα και από εκεί και πέρα του ζητήσαμε και εμείς να παίξει πιο γρήγορα για να μην ρισκάρει την δεύτερη κίτρινη, θεωρώ όμως ότι μια δεύτερη κίτρινη θα ήταν πολύ υπερβολική στην περίπτωση αυτή».

Ερωτηθείς για το αν οι 14 βαθμοί διαφοράς με την ΑΕΚ λένε την αλήθεια
: «Νομίζω πως είναι 13 στο γήπεδο. Όπως είναι και 8 φυσιολογικά για εμάς απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας, αν μιλήσουμε για τη δουλειά στο γήπεδο. Και αν η βαθμολογία είναι έτσι, τότε ενδεχομένως να λέει την αλήθεια, κάτι δουλεύει καλύτερα για τη μία ομάδα και κάτι όχι για την άλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.