Μπάνκι: “Δεν έχω κάποιον σαν… τον Αντετοκούνμπο”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... χώρεσε στα λεγόμενα του Λούκα Μπάνκι, λίγο πριν τον ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Σαν Λορένσο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… χώρεσε στα λεγόμενα του Λούκα Μπάνκι, λίγο πριν τον ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Σαν Λορένσο.

Ο Ιταλός προπονητής, είπε χαρακτηριστικά:

«H AEK πριν μερικά χρόνια βρέθηκε στην τρίτη κατηγορία της Ελλάδας, αλλά ένας άνθρωπος που είχε και οικονομικές δυνατότητες και όραμα την αναγέννησε. Πήρε πέρυσι δύο τρόπαια και τώρα πάει για τον μεγάλο αυτόν στόχο, ο οποίος δεν είναι εύκολος. Εάν δείτε την ομάδα μου, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχω κάποιον σαν τον Αντετοκούνμπο. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτός ο τύπος και η οικογένειά του έχουν ξεχωριστή ιστορία. Έχουν μεγάλη σύνδεση με τη χώρα και με το πώς ωρίμασε ο ίδιος. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω γι’ αυτόν, γιατί είμαι μόλις έναν χρόνο στην Ελλάδα. Όλη η χώρα είναι υπερήφανη γι’ αυτόν και το δείχνει. Και ο ίδιος βελτιώνεται.

Το παιχνίδι μας, το στιλ μας και η ταυτότητά μας είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει πολύ κόσμο πίσω της, με μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μου θα εκπροσωπήσει κάποιες αξίες του DNA της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά σε αυτή τη διοργάνωση. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε. Δεν θα είναι εύκολο. Κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι. Ήρθαμε σε μια διαφορετική ήπειρο. Όλα είναι διαφορετικά, ο καιρός, το κλίμα. Αντιμετωπίζουμε επίσης ομάδες με διαφορετική νοοτροπία. Ελπίζω στο τέλος να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, όπως της αξίζει. Όπως έκαναν στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι αυτός. Να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορούμε, όπως κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.