Match Center
Ευχαριστήρια επιστολή της UEFA στον Οικονόμου για την ασφάλεια στον τελικό του Super Cup
Ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, προκειμένου να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, όπως τονίζει, εκ μέρους της UEFA, για την εξαιρετική διοργάνωση και ασφάλεια από πλευράς ελληνικών αρχών στη διεξαγωγή του UEFA Super Cup 2023, στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέστειλε ο Σλοβένος Διευθυντής Ασφαλείας και Προστασίας της UEFA, Zeljko Pavlica.
video
Μάντσεστερ Σ. – Σεβίλλη 1-1 (5-4 πεν.): Το πήρε και αυτό (highlights)
Χρειάστηκε ένα δοκάρι του Γκούντελι στην διαδικασία των πέναλτι για να κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στην Σεβίλλη (5-4). Ωραίο παιχνίδι που έχασαν ευκαιρίες και οι δύο να νικήσουν στην κανονική διάρκεια που έληξε 1-1.
video
Ρόδρι: «Δουλεύω για να σκοράρω περισσότερα γκολ, να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα στη σεζόν»
Τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του Super Cup κόντρα στη Σεβίλλη (16/08, 22:00), o Ρόδρι, ο Ισπανός μέσος στάθηκε στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».
video
Γκουαρδιόλα: «Είμαστε πεινασμένοι…»
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στην κατάκτηση του Champions League της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την παρουσία των «πολιτών» στο ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στη Σεβίλλη (16/08, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ολυμπιακός: Ενόχληση για Κατσαφάδο
Τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, σε συνάντηση που έγινε χθες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Super Cup, εξέφρασε ο Ολυμπιακός.
video
25α Δημοσιογραφικά βραβεία: Τιμήθηκε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και η NOVA (vid)
Με το επαμοιβόμενο βραβείο της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τίμησε ο σύνδεσμος Αθλητικών συντακτών τον Χρήστο Σωτηρακόποπουλο για την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν στα κανάλια Novasports.
Μπαλτάκος: «Τιμή για χώρα και Ομοσπονδία η απόφαση της UEFA»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, χαιρέτησε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA να αναθέσει τη διοργάνωση του Super Cup Ευρώπης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
UEFA: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τελικός του Super Cup 2023!
Δύο τελικούς διοργανώσεων της UEFA θα φιλοξενήσει η χώρα μας τους προσεχείς 16 μήνες. Εκτός από τον τελικό του Conference League τον Μάιο 2024 που έχει «κλειδώσει» στην Opap Arena, το Ευρωπαϊκό Super Cup του 2023 θα γίνει επί ελληνικού εδάφους, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!
video
Ρεάλ Μαδρίτης-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Βαθιά υπόκλιση (hls)
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι νίκησε με 2-0 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι και κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο, το 5ο Σούπερ καπ
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.