Ομόνοια: Μπεργκ “Περήφανοι για τη νίκη”

Ανακουφισμένος καθώς μετά από μια μακρά περίοδο αμφισβήτησης η ομάδα του πέτυχε μια νίκη-σημείο αναφοράς εμφανίστηκε ο 51χρονος Νορβηγός τεχνικός

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων, ασχέτως αν και πριν το ματς δεν υπήρχαν πιθανότητες πρόκρισης, πανηγύρισε η Ομόνοια εις βάρος του ΠΑΟΚ και ο Χένινγκ Μπεργκ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. 

Ο 51χρονος Νορβηγός τεχνικός, είδε την ομάδα του να παίρνει ένα αποτέλεσμα, αντέχοντας την πίεση του αντιπάλου και δίνοντας και στον ίδιο σημαντική ανάσα στην πίεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό για τις επιλογές του. 

Μιλώντας στην CosmoteTV σημείωσε: «Είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις. Είχαμε καλή απόδοση σήμερα όλοι συνέβαλαν για αυτό. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, διάφορα παράξενα πράγματα είχαν γίνει. Επιτέλους ήρθε η νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι καλή για την ψυχολογία μας αυτή η νίκη».

Για το τί σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τον ίδιο και την ομάδα του: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη όμως πολύ σημαντικό είναι και το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν παύει από το να είναι σημαντική η πορεία στην Ευρώπη. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα».

Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Ηταν μια σημαντική νίκη και ιστορική γιατί είναι πρώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το να πάρουμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και στην κατάσταση στην οποία είμαστε… είναι μεγάλη νίκη. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με τον τρόπο που έπαιξαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.