Γκουαρδιόλα σε Φορτούνη: “Όταν σε είδα να…”

Η συμπάθεια και η εκτίμηση του Ισπανού προπονητή της Σίτι στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη είναι δεδομένη, κάτι που είχε δηλώσει και στο πρώτο ματς, διαβάστε όμως τι είπε ο Πεπ στον Έλληνα άσσο μετά το τέλος του αγώνα.

Η συμπάθεια και η εκτίμηση του Ισπανού προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη είναι δεδομένη, κάτι που είχε δηλώσει και στο πρώτο ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Μάντσεστερ. Τότε ο Ισπανός είχε πει πως θα ήθελε να είχε δει τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται και πως τον θεωρεί πολύ ποιοτικό παίκτη. 

Την Τετάρτη, σε ένα άκρως προβληματικό βράδυ για τον Ολυμπιακό, με πολλές απουσίες και φανερή αδυναμία στο να προβληματίσει την αντίπαλό του, ο Γκουαρδιόλα, είδε τον Κώστα Φορτούνη, να είναι στο χορτάρι και να είναι έστω και στο 88′ ο μοναδικός που πήγε να κάνει τη ζημιά στην Σίτι. Το σουτ όμως που έκανε πέρασε λίγο έξω από την εστία του Έντερσον. 

Στο τέλος του αγώνα ο τηλεοπτικός και φωτογραφικός φακός “έπιασαν” τους δύο άνδρες να συναντιούνται στο κέντρο του γηπέδου και να χαμογελούν μετά από “ατάκα” που είπε ο προπονητής της Σίτι στον Φορτούνη. 

Τι του είπε; Μα για την φάση στο τέλος του αγώνα: “Όταν σε είδα να φέρνεις την μπάλα μπροστά και να σουτάρεις, είπα πάει το έβαλε”… 

Ατάκα που δεν ειπώθηκε από τον οποιονδήποτε, αλλά από έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τα πάντα και προπονεί μία ομάδα που διεκδικεί τα πάντα. 

Αυτό ήταν το δεύτερο… παράσημο που δίνει ο Πεπ στον “Φόρτου” μέσα σε λίγες μέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.