Δεν προπονείται Νέα Σμύρνη η Σίτι λόγω απεργίας

Αλλαγή πλάνων για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αρχικά είχε προγραμματίσει να προπονηθεί στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη, όμως λόγω της πανελλαδικής απεργίας της Πέμπτης θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Αλλαγή πλάνων για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αρχικά είχε προγραμματίσει να προπονηθεί στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη, όμως λόγω της πανελλαδικής απεργίας της Πέμπτης θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Οι Άγγλοι είχαν ζητήσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο για να προπονηθούν επί ελληνικού εδάφους τόσο την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και την επόμενη, την Πέμπτη για ένα χαλάρωμα. Κι ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου ετοιμάζονταν να υποδεχτούν την ομάδα του Γκουαρντιόλα, η πανελλαδική απεργία της Πέμπτης (26/11) άλλαξε τα πλάνα των Άγγλων.

Το βράδυ της Τρίτης οι άνθρωποι της Σίτιενημέρωσαν τους «κυανέρυθρους» πως δεν θα κάνουν χρήση του γηπέδου καμία από τις δύο ημέρες, ενώ προγραμμάτισαν την αναχώρησή τους από την Αθήνα για μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είναι προγραμματισμένος στις 19:55, προκειμένου να προλάβουν την απεργία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.