Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2: Εκτός Europa η Σεβίλλη (hl)

Η Σεβίλλη δεν μπορεί να διεκδικήσει φέτος το Europa League γιατί... προκρίθηκε ήδη στους 16 του Champions League. Οι Ισπανοί νίκησαν 2-1 στην Ρωσία την Κράσνονταρ, τσέκαραν το εισιτήριο και συνεχίζουν την μάχη για την πρωτιά του πέμπτου ομίλου με την Τσέλσι.

Η Σεβίλλη ευτύχησε στην πρώτη επίθεση στο ματς να προηγηθεί με τον Ράκιτιτς να πετυχαίνει όμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής (4′). 

Οι Ρώσοι είχαν μεγάλο πρόβλημα στην γρήγορη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και η Σεβίλλη θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα τέρματα στις αντεπιθέσεις αλλά το ημίχρονο έληξε 0-1. 

Οι γηπεδούχοι έβαλαν στην μάχη τον Βάντερσον με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνο και μπήκαν δυνατά. 

Είχαν δοκάρι στο 49ο λεπτό με τον Κουντέ να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι με προβολή αυτοθυσίας αφού ο Καμπελά πέρασε και τον τερματοφύλακα Βάτσλικ για να πλασάρει. 

Η Κράσνονταρ τελικά ισοφάρισε με σουτ του Βάντερσον στο 56ο λεπτό με τον Κουντέ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να σώσει ξανά πάνω στην γραμμή. 

Η ισοφάριση έφερε αλλαγές για την Σεβίλλη η οποία πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα. Έφτιαξε φάσεις απέναντι στην κουρασμένη Κράσνονταρ και έδωσε μάχη με τον τερματοφύλακα Γκορόντοφ ως τις καθυστερήσεις. 

Τον λύγισε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Μουνίρ (90+5) με τους Ισπανούς να κερδίζουν 2-1, να παίρνουν την πρόκριση και να συνεχίζουν την μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου με την Τσέλσι. 

Η Κράσνονταρ θα δώσει μάχη με την Ρεν για την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League. 

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ : Γκορόντοφ – Σμόλνικοφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Ραμίρες – Καμπελά (85′ Ούτκιν), Γκαζίνσκι, Όλσον (67′ Βιλένα) – Σουλεϊμάνοφ (46′ Βάντερσον), Κλάεσον (84′ Τσερνόφ), Μπεργκ (67′ Άρι)

ΣΕΒΙΛΛΗ : Βάτσλικ – Κουντέ, Γκούντελι, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο (61′ Ρεκίκ) – Φερνάντο, Όσκαρ (53′ Χορδάν), Ράκιτιτς (61′ Ο. Τόρες) – Οκάμπος (72′ Ιντρίσι), Μουνίρ, Ντε Γιόνγκ (72′ Εν-Νεσίρι)

5ος ΟΜΙΛΟΣ

1.ΤΣΕΛΣΙ             10  3/1/0   9-1

2.ΣΕΒΙΛΛΗ          10  3/1/0   6-3

3.ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ   1  0/1/3   4-10

4.ΡΕΝ                   1  0/1/3    2-7

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/12/2020)

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΡΕΝ

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΤΣΕΛΣΙ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.