Σαχτάρ-Ίντερ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (vid)

Η Σαχτάρ δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της στον Β' όμιλο του Champions League, ενώ η Ίντερ, που ήταν καλύτερη, δεν πήρε το πρώτο της τρίποντο

Στο λευκό 0-0 κόλλησαν σήμερα στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου η Σαχτάρ και η Ίντερ, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του Champions League. Έτσι, οι μεν γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στη φάση των ομίλων του θεσμού, μετά το τεράστιο διπλό που πήραν την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, οι δε φιλοξενούμενοι δεν πήραν το πρώτο τους τρίποντο, καθώς την πρώτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την Γκλάντμπαχ εντός έδρας.

Στο σημερινό παιχνίδι η Ίντερ ήταν καλύτερη από τη Σαχτάρ. Είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 59% και την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι στους Ουκρανούς, που είχαν μόλις ένα σουτ στο αντίπαλο τέρμα. Μάλιστα, η Ίντερ άγγιξε το γκολ στο 16o, όταν ο Μπαρέλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στο 42ο, όταν ο Λουκάκου επίσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τρουμπίν. Στο 54ο έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Μαρτίνες, όταν μόνος απέναντι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά από τη σημερινή ισοπαλία η Σαχτάρ έφτασε στους 4 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας του ομίλου, ενώ η Ίντερ έμεινε στους 2. Περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Γκλάντμπαχ και Ρεάλ, που θα διαμορφώσει την κατάσταση μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής.

Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Τρουμπίν, Κοτσολάβα (62′ Ματβιένκο), Μπόνταρ, Ντοντό, Κορνιένκο, Ντεντίνιο (15′ Τάισον), Μάρλος (88′ Πάτρικ), Σόλομον, Μαϊκόν, Μάρκος Αντόνιο, Τετέ

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο (80′ Νταρμιάν), Ντε Φράι, Γιανγκ (85′ Πιναμόντι), Χακίμι, Μπαρέλα, Βιδάλ (79′ Ερικσεν), Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (72′ Πέρισιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.