Μάχη σε δύο μέτωπα

Σε Αθήνα και Αγρίνιο χτυπά καρδιά του Αρη! Τους κίτρινους περιμένουν δύο πολύ κρίσιμες μάχες, σε δικαστικό και αγωνιστικό επίπεδο, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κόκκινο.

Σε Αθήνα και Αγρίνιο χτυπά καρδιά του Αρη! Τους κίτρινους περιμένουν δύο πολύ κρίσιμες μάχες, σε δικαστικό και αγωνιστικό επίπεδο, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κόκκινο. Το μεσημέρι, ενώπιον, της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την απόφαση της Superleague, περί συνέχισης του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος διεκόπη πριν από 10 ημέρες στο 42΄. Την υπερασπιστική γραμμή του Αρη, θα ενισχύσει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Η σχετική απόφαση είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί μέσα στην ημέρα, γεγονός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό στόχο της ομάδας ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Παράλληλα το μυαλό των κιτρίνων ταξιδεύει στο Αγρίνιο, όπου στις 7 το βράδυ θα διεξαχθεί το ματς της 29ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναιτωλικό. Στόχος των παικτών του Μανουέλ Μασάδο είναι μόνο η νίκη, ώστε να διατηρηθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για διάκριση τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάντως να λύσει αρκετά προβλήματα, δεδομένων των απουσιών των Καστίγιο, Ουμπίδες. Ειδικά το κενό του Αργεντίνου είναι δυσαναπλήρωτο και η κάλυψή του θα προέλθει μέσα από αλχημείες. Η πιθανότερη εκδοχή, τοποθετεί τον Κώστα Καπετάνο στη θέση του, πίσω από τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που θα βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης.

Αυτό το οποίο ευελπιστούν οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, είναι η απόφαση της ΕΠΟ να έχει εκδοθεί μέχρι την ώρα του αγώνα, ώστε, εφόσον αυτή είναι θετική για την ομάδα, να μεταφέρουν αμέσως το μήνυμα στα αποδυτήρια, ανεβάζοντας στο κατακόρυφο την ψυχολογία και την επιθυμία των ποδοσφαιριστών για τους τρεις βαθμούς.          


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.