Σάκοτα: “Όνειρο το Final-4 στην Αθήνα”(video)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στους Χρήστο Καούρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, για την μεγάλη πρόκριση, αλλά και το όνειρο του να παίξει Final-4 στην Αθήνα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στους Χρήστο Καούρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, για την μεγάλη πρόκριση, αλλά και το όνειρο του να παίξει Final-4 στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του δικέφαλου:

Για το αν ονειρεύεται Final-4 στην Αθήνα: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά ήταν ο στόχος που βάλαμε από την αρχή, αλλά προέχει ένας μεγάλος αντίπαλος, που μας έχει κερδίσει, αλλά τώρα πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει».


Για το αν η ΑΕΚ έχει μια καλή νεράιδα:
«Δεν είναι νεράιδα είναι ο χαρακτήρας των παικτών της ομάδας, όταν η ομάδα χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη την έπαιρνε, παλαιότερα θεωρούμασταν το φαβορί και είναι δύσκολο τώρα να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το μέχρι που φτάνει η όρεξη της ΑΕΚ: «Δεν ήταν ποτέ η όρεξη το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα, όποιος έβλεπε τις προπονήσεις τις ομάδας θα έβλεπε ότι υπήρχε όρεξη από την αρχή, το πρόβλημα ήταν τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά.

Για το αν θέλει να πάρει μια φυσιολογική νίκη και όχι θρίλερ:
Σίγουρα οι συνάδελφοι σας από το Champions League μας έχουν βγάλει βασιλιάδες των ανατροπών, αλλά θα θέλαμε να πάρουμε μια νίκη χωρίς να είναι έτσι, θα είναι δύσκολα ματς, θα πρέπει να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, όπως τον Ίνγκλις που εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν τον ξέραμε, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.