Ποτσετίνο: «Κορυφαίος για την ηλικία του ο Αλι»

Την άποψη ότι ο Ντέλε Αλι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου μεταξύ των συνομηλίκων του, εξέφρασε ο προπονητής του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Την άποψη ότι ο Ντέλε Αλι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου μεταξύ των συνομηλίκων του, εξέφρασε ο προπονητής του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποτσετίνο.
Αφορμή για τις δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή αποτέλεσε η ανάδειξη του παίκτη του σε κορυφαίο νεαρό της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας και Ουαλίας (PFA) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Μέχρι τώρα έχει πετύχει έξι γκολ και έχει δώσει εννέα ασίστ, τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη των Σπερς στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.
«Όταν σκέφτομαι τον Ντέλε Αλι, που είναι 21 ετών, και τον συγκρίνω με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά του κόσμου συνολικά, τον βρίσκω καλύτερο από όλους.
«Λαμβάνω υπόψη την ηλικία, τη φόρμα του, τις ασίστ και όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορώ οιπόν να αντιληφθώ γιατί δέχεται ακόμα αρνητική κριτική», αναρωτήθηκε ο 46χρονος τεχνικός. 
«Δείξτε μου έναν 21χρονο που να είναι καλύτερος από εκείνον και να έχει πετύχει περισσότερα. Ισως μπορείτε να βρείτε ισάξιο. Καλύτερο όμως; Ισως να μην είμαι αντικειμενικός, επειδή είναι παίκτης μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εκπληκτικός», τόνισε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.