Πρεμιέρα για το καμπ του Αρη

Το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε την αυλαία του πρώτου camp του Αρη για το 2016.

Το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε την αυλαία του πρώτου camp του Αρη για το 2016.

Αξιοσημείωτη ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την περιφέρεια και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να ζήσουν το όνειρο στο ‘’Nick Galis Hall’’! Το Aris basketball camp 2016, επικεντρώνει την προσοχή του στις βασικές και προηγμένες δεξιότητες του μπάσκετ. Το προπονητικό team του camp ήταν οι: Νίκος Χασόπουλος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Γιώργος Κατσικάρης, Παναγιώτης Ψαρριανός, Σωτήρης Σπασέγκος και Έφη Βαρέλα.
 
Όλοι οι προπονητές και οι αθλητές δούλεψαν πάνω σε ένα επιμελώς προσαρμοσμένο πρόγραμμα προπόνησης. Τα παιδιά όμως εκτός από προπόνηση είχαν την ευκαιρία στο πολύωρο πρόγραμμα της πρώτης μέρας να διαγωνιστούν σε παιχνίδια αλλά και να δουν από κοντά το μουσείο του Αρη και έτσι να κάνουν μια «βουτιά» στην ιστορία του συλλόγου και να μυηθούν στη γεμάτη τίτλους διαδρομή της ομάδας.
 
Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε με την επίσκεψη του αθλητή της ομάδας, Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος αφού μίλησε στα παιδιά για την αξία που έχει η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά και για το πως ο ίδιος ξεκίνησε το μπάσκετ, στη συνέχεια δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τα παιδιά όπου απάντησε με μεγάλη χαρά.
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε ότι τα πρώτα του μπασκετικά βήματα έγιναν στο ψιλικατζίδικο συγγενικού του προσώπου και μάλιστα όχι με μπάλα αλλά με πατατάκια τα οποία έριχνε μέσα στη σακούλα πού ήταν τοποθετημένη σε ρόλο καλαθιού (γέλια)! Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού όπου ο ένας του παππούς τον έγραψε και ο άλλος τον πήγαινε στην προπόνηση μιας και οι γονείς του εργαζόταν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ομάδες που έπαιξε (Πειραϊκό, Νήαρ Ηστ, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο, Ομπραντόιρο, καθώς και τον Αρη). Ο Βασίλης συνεχίζοντας είπε ότι όχι μόνο δούλευε πολύ, αλλά συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά και να μαθαίνει καινούρια πράγματα.
 
Όπως είπε στη συνέχεια, η Εuroleague είναι πιο σπουδαία διοργάνωση, αλλά και το Εurocup έχει σπουδαίες ομάδες και ανταγωνισμό. Όσον αφορά το αν καρφώνει, απάντησε ότι με καλό ζέσταμα μπορεί και καρφώνει! Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισε, όπως είπε, εκτός από τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη, θεωρεί ότι ήταν ο Μπλάκνεϊ. Όσον αφορά τον Αρη, αναφέρθηκε στην τιμητική επιλογή από τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, ενώ για τον παράγοντα άγχος είπε ότι υπάρχει αλλά δε θυμάται να τον είχε καταβάλει ποτέ σε υπερβολικό βαθμό.
 
Σχετικά με το παιχνίδι με την Νεπτούνας, ο Ξανθόπουλος χαρακτήρισε «κλειδί» την άμυνα. Η ομιλία έκλεισε και όλοι οι αθλητές φωτογραφήθηκαν με τον Βασίλη ενώ οι πιο τυχεροί είχαν την ευκαιρία και για ένα αυτόγραφο. Παιδιά και προπονητές έδωσαν ραντεβού για τη συνέχεια του camp το Σάββατο 09/01, στις 11:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.