Παπαθεοδώρου: «Είδα ενδιαφέροντα πράγματα…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στο επιθετικό κρεσέντο των παικτών του, μετά το σημερινό (3/4) εντός έδρας φιλικό με τη Mega Bemax.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο σημερινό (3/4) νικηφόρο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Mega Bemax. Κάποια από αυτά, μάλιστα, τα οποία αφορούν στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του, τον άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένο.
Μετά τον αγώνα με τον αντίπαλο από τη Σερβία, σχολίασε προπονητής του «Δικέφαλου»: «Είναι μια εβδομάδα στην οποία δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε παίζοντας ένα φιλικό, ώστε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Ταυτόχρονα, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, που δουλέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και είχαμε αρκετό καιρό για να προπονηθούμε. Είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, ειδικά στην επίθεσή μας, όπου είχαμε καλό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νομίζω αξιοποιήσαμε στο 100% το σημερινό φιλικό».

Ερωτώμενος για τη συμμετοχή του Καρρά στο σημερινό παιχνίδι, ο Παπαθεοδώρου απάντησε: «Θα μπορούσε να αγωνιστεί και περισσότερο, αλλα είχε πονοκέφαλο. Πρέπει να δώσουμε και σε αυτόν και στον Καραμανώλη χρόνο, γιατί κάνουν σωστή δουλειά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε κατάσταση, γιατί δουλεύουν καλά. Θα δώσουμε κι άλλο φιλικό στη νέα διακοπή, μετά το ματς στο Λαύριο».

Σχετικά με τα στοιχεία που είδε σήμερα από την ομάδα του, είπε: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά να βελτιώσουμε τις συνθήκες του παιχνιδιού μας. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και να έχουμε καλύτερο συγχρονισμό. Επίσης, πρέπει να εξελίξουμε στην άμυνα κάποιους μηχανισμούς, που θα μας βοηθήσουν».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι και σήμερα η ομάδα είχε μεγάλο αριθμό εύστοχων τριπόντων, τόνισε: «Είναι αποτέλεσμα καλής ψυχολογίας και καλύτερης λειτουργίας. Η αυτοπεποίθηση μας δίνει τη δυνατότητα για πολλά ανοιχτά και εύστοχα σουτ».

Όσο για τους αγώνες με ΑΕΚ και Λαύριο που ακολουθούν, και αν αυτοί κρίνουν την παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, εξήγησε: «Είναι σημαντικά παιχνίδια, με ομάδες με τις οποίες είμαστε ισόβαθμοι. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά και τα υπόλοιπα τρία ματς που έχουμε, θα καθορίσουν τη βαθμολογική μας θέση. Προέχει το ματς με την ΑΕΚ, θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα αυτό».

Στη συζήτηση μπήκε και το θέμα των πλέι οφ, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να τονίζει: «Είναι αρκετά νωρίς για αυτό. Στόχος είναι το επόμενα δύο παιχνίδια. Μετά θα υπάρξει μια νέα διακοπή, θα χρειαστούμε κι άλλα φιλικά για να διατηρήσουμε το ρυθμό μας. Τα κενά διαστήματα δεν βοηθούν ομάδες με καλό ρυθμό, όπως εμείς».

Σχολιάζοντας τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ, η οποία, όμως, πρώτα έχει την αυριανή ευρωπαϊκή υποχρέωσή της στο Στρασβούργο, είπε: «Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στη δύσκολη ευρωπαϊκή αποστολή της. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι αυτό δεν αλλάζει. Μας έχει πληγώσει το γεγονός ότι μείναμε εκτός Ευρώπης, γιατί είχαμε δυνατότητες να περάσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να αρπάξουμε την ευκαιρία όταν μας δοθεί».

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξέφρασε σχετική αγωνία για την κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος αποχώρησε από το σημερινό φιλικό με χτύπημα στο γόνατο στη δεύτερη περίοδο και θα χρειαστεί να υποβληθεί αύριο (4/4) σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς: «Ένιωσε πόνο στο γόνατο, θα υποβληθεί σε μια μαγνητική αύριο και θα δούμε…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.