Οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα χρέη των τουρκικών ομάδων!

05/01/2019 • 17:40
Ο Ερντογάν επεμβαίνει για τα χρέη.
  • shares
Σχέδιο για την αναδιάρθρωση των χρεών των ομάδων σε συνεργασία με την κυβέρνηση της χώρας εκπονούν οι τουρκικές τράπεζες!

Τα χρέη των ομάδων της Super Lig, λόγω της κατάρρευσης της λίρας έχουν εκτοξευτεί στα 2.6 δισ. δολάρια, την ώρα που τα συνολικά έσοδα των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας δεν ξεπερνούν το 0.6 δισ.

Έτσι, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Ερντογκάν και του Υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, το εποπτικό όργανο των τραπεζικών ιδρυμάτων της Τουρκίας (BDDK) θα αναλάβει να εκπονήσει σχέδιο αναδιάρθρωσης των χρεών.

Μάλιστα, εκπρόσωποι της BDDK και της τουρκικής ομοσπονδίας είχαν συνάντηση με τους προέδρους των συλλόγων, όπου συμφωνήθηκε ότι οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μήνα προκειμένου να προετοιμαστούν λογιστικά για την αναδιάρθρωση.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το χρέος της κάθε ομάδας θα αντιμετωπιστεί ξεχωριστά, με επέκταση αποπληρωμής μέχρι και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την βοήθεια των τραπεζών και υπό την διοικητική εποπτεία της ομοσπονδίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη