Εκτός ο Ντι Νατάλε

Ο Ντι Νατάλε δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ουντινέζε ούτε στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο Ντι Νατάλε δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ουντινέζε ούτε στον επαναληπτικό της Τούμπας. Στην αποστολή που δήλωσαν οι Ιταλοί, το όνομα του 34χρονου Ιταλού δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που ταξιδεύουν για τη Θεσσαλονίκη, αν και ο Ντι Νατάλε μπορεί να βρεθεί κοντά στην ομάδα για να την ενισχύση ψυχολογικά.


Αυτό σημαίνει πως ο Μπόλονι έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκει συνεχώς δίχτυα τη φετινή σεζόν (27 αγώνες-21 γκολ). Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Ίσλα, Μπαντού, Πίντσι και Μπαρέτο.

Η Ουντινέζε αναμένεται να μην προπονηθεί την Τετάρτη, απλώς θα πάνε στο γήπεδο για πατήσουν το χορτάρι και να πάρουν μία πρώτη γεύση από την Τούμπα…

Η αποστολή: Χαντάνοβιτς, Παντέλι, Ρόμο, Αρμέρο, Μπάστα, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Έκστραντ, Φερονέτι, Νέουτον, Πασκουάλε, Αμπντί, Ασαμόα, Μπατόκιο, Μπεντίν, Πασιέντσα, Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες, Μαρσούρα.

Λίγο πάνω από 100 φίλαθλοι της Ουντινέζε θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της αγαπημένης τους ομάδας για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αρχικά οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ουντινέζε ήταν για 400 άτομα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.