“Να μείνουμε προσγειωμένοι” (video)

Ο Θέσαρ Άρθο μίλησε στο novasports.gr για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και για την αντίδραση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Θέσαρ Άρθο μίλησε στο novasports.gr για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και για την αντίδραση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ως ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους συμπαίκτες του για τον αγώνα που ακολουθεί μετά τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”:

“Σίγουρα η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό μας δίνει ψυχολογική ώθηση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τα πόδια μας στη γη και να μείνουμε “προσγειωμένοι”, αφού το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο”, ήταν το σχόλιό του, λίγες μέρες μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο κατά γενική ομολογία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

“Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της περιόδου ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση για μένα στην ΑΕΚ. Εγώ όμως ποτέ δεν σταμάτησα να βοηθάω και να στηρίζω την ομάδα και είναι γεγονός ότι με τη βοήθεια του Θεού στα τελευταία μας βοηθάω ακόμα περισσότερο την ομάδα κι αυτό συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό”, είπε ο Άρθο, ο οποίος μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή:

“Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η δική μας ψυχολογία. Παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και πρέπει να αλλάξουμε το “τσιπ” μετά τη νίκη μας στο ντέρμπι. Να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο, τον ίδιο ρυθμί, κόντρα σε μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι τόσο δυνατή όσο ο Ολυμπιακός, αλλά απαιτεί τον σεβασμό μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.