Για τρία χρόνια στην Αλάνιασπορ ο Κάμπος

Μέσω της επίσημης σελίδας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αλάνιασπορ " καλωσόρισαν " στην ομάδα τους τον Τζάλμα Κάμπος.
Σπύρος Δημολίτσας
28/06/2018 • 18:55
Κάτοικος Τουρκίας ο Κάμπος
  • shares
 Μέσω της επίσημης σελίδας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αλάνιασπορ  υποδέχθηκαν στον σύλλογό  τους τον Τζάλμα Κάμπος για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Ο Κάμπος δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και έμεινε πίσω προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην Τουρκία. Ο δρόμος των διαπραγματεύσεων του Κάμπος με  την Αλάνιασπορ άνοιξε την ώρα που αποκτήθηκε ο Λέο Ζαμπά από τον δικέφαλο του βορρά.


Οι πρώτες δηλώσεις του Κάμπος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

"Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα που την γνωρίζω. Έχω προσωπικούς στόχους αλλά προτεραιότητα αποτελούν οι στόχοι της ομάδας".
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/01/2019 • 08:22

Ανοιχτά μέτωπα σε Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αμιάν και Άμστερνταμ

Με περισσότερα κίνητρα παίζουν απόψε ο Άγιαξ και η Εσπανιόλ σε ματς κυπέλλου απέναντι σε ομάδες από τις οποίες έπαθαν ζημιές στα αντίστοιχα ματς πρωταθλήματος. Ανταγωνιστική αναμένεται και η αναμέτρηση του Γαλλικού κυπέλλου στο Αμιάν