Η Γαλατασαράι ψάχνει κορόιδα …

Η εξαιρετική σεζόν του Γκάρι Ροντρίγκεζ τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, με το πιθανολογούμενο ποσό της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι να πηγαίνει σε … δυσθεώρητα ύψη.
0
Κωστής Μπότσαρης
24/05/2018 • 20:48
Γκάρι Ροντρίγκες, Γαλατασαράι
  • shares
Η εξαιρετική σεζόν του Γκάρι Ροντρίγκεζ τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, με το πιθανολογούμενο ποσό της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι να πηγαίνει σε … δυσθεώρητα ύψη. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας κάνουν λόγο για ποσά άνω των τριάντα εκατομμυρίων ευρώ και μπροστά σ’ αυτήν την προοπτική προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις γι’ αυτούς. Σ’ αυτήν τους την προσπάθεια υπάρχει και σημαντική εκρεμμότητα που αφορά τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, με τους Τούρκους να θέλουν να το εξαγοράσουν πριν από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με το σχετικό τουρκικό δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν τους ακούστηκε και τόσο καλά. Αλλά με δεδομένο και την κάκιστη συμπεριφορά τους στην υπόθεση αποπληρωμής του ποδοσφαιριστή, δύσκολα να υπάρξει κάτι διαφορετικό από την πλευρά του «Δικεφάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34