Η Γαλατασαράι ψάχνει κορόιδα …

Η εξαιρετική σεζόν του Γκάρι Ροντρίγκεζ τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, με το πιθανολογούμενο ποσό της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι να πηγαίνει σε … δυσθεώρητα ύψη.
0
Κωστής Μπότσαρης
24/05/2018 • 20:48
Γκάρι Ροντρίγκες, Γαλατασαράι
  • shares
Η εξαιρετική σεζόν του Γκάρι Ροντρίγκεζ τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, με το πιθανολογούμενο ποσό της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι να πηγαίνει σε … δυσθεώρητα ύψη. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας κάνουν λόγο για ποσά άνω των τριάντα εκατομμυρίων ευρώ και μπροστά σ’ αυτήν την προοπτική προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις γι’ αυτούς. Σ’ αυτήν τους την προσπάθεια υπάρχει και σημαντική εκρεμμότητα που αφορά τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, με τους Τούρκους να θέλουν να το εξαγοράσουν πριν από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με το σχετικό τουρκικό δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν τους ακούστηκε και τόσο καλά. Αλλά με δεδομένο και την κάκιστη συμπεριφορά τους στην υπόθεση αποπληρωμής του ποδοσφαιριστή, δύσκολα να υπάρξει κάτι διαφορετικό από την πλευρά του «Δικεφάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/07/2019 • 07:03

"Πληρώνουν" καλά τα γκολ των αουτσάϊντερ σε Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Σκωτία

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερενσβάρος είναι τα φαβορί για την νίκη στις έδρες τους με τα γκολ των φιλοξενούμενων να "αξίζουν" πολλά σε στοιχηματικό επίπεδο. Πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε στη Λευκορωσία ενώ στο Λιγκ καπ Σκωτίας και πάλι οι καλές τιμές έρχονται από τα αουτσάίντερ