Τζαβέλλας: «Είχε πρόταση από ομάδα Champions League»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποκάλυψε πως είχε πρόταση από ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League, όμως η διοίκηση της Αλάνιασπορ αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/04/2018 • 15:00
Ο Γιώργος Τζαβέλλας
  • shares
Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποκάλυψε πως είχε πρόταση από ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League, όμως η διοίκηση της Αλάνιασπορ αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή. Σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό, ο ίδιος παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της τουρκικής ομάδας, όμως δεν ξέρει αν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει την επόμενη σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Τζαβέλλας δήλωσε: «Μία ομάδα εκτός Τουρκίας που αγωνιζόταν στο Champions League έφερε πρόταση, ωστόσο η προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από την Αλανιασπόρ. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα. Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34