Ντζουρού: «Μπορούμε την κατάκτηση του τίτλου»

Την πίστη του πως η Άρσεναλ έχει όλα τα φόντα και πολλές δυνατότητες να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Γιόχαν Τζουρού.

Την πίστη του πως η Άρσεναλ έχει όλα τα φόντα και πολλές δυνατότητες να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Γιόχαν Τζουρού. Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ, έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες στα γήπεδα της Αγγλίας και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα, μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Άρσεναλ βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και 12 βαθμούς πίσω από την πρώτη Σίτι. Από την πλευρά του ο Τζουρού που έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις την εφετινή σεζόν , παρουσιάζεται αισιόδοξος για το μέλλον.

«Η σεζόν είναι μεγάλη και ας ελπίσουμε ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς. Η ομάδα αυτή βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και ίσως είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Αλλά, ως παίκτης της Άρσεναλ, εγώ και οι συμπαίκτες μου, έχουμε την ικανότητα να επιστρέψουμε. Δε λέω πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε ματς θα είμαστε δυνατοί και σοβαροί γιατί έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό», σχολίασε ο 24χρονος άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.