Τέλος ο Καπότσης

Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας και ατελείωτης προσφοράς στην ομάδα της Βουλιαγμένης ο Μάριος Καπότσης αποτελεί παρελθόν.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας και ατελείωτης προσφοράς στην ομάδα της Βουλιαγμένης ο Μάριος Καπότσης αποτελεί παρελθόν. 

Ο διεθνείς περιφερειακός με την συνδρομή του οποίου η Βουλιαγμένη κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος νικώντας τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι το 2017, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης  Μάριο Καπότση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική του ζωή και την αθλητική του σταδιοδρομία.

Ο Αθλητής δήλωσε τα εξής:

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια της αθλητικής αλλά και προσωπικής ζωής μου ήταν άρρητα συνδεδεμένα με την μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ζήσαμε όλοι μαζί χαρές,  λύπες και διακρίσεις.

Το μόνο που βγαίνει μέσα από την καρδιά μου, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην πρόεδρο του ομίλου κ. Στέλλα Λαζάρου, η οποία ήταν πάντα δίπλα μου σαν οικογένεια, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και κυρίως στον αείμνηστο Κώστα Ποταμιάνο, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο, που θα θυμάμαι πάντα με σεβασμό, καθώς και στον φίλο μου, συμπαίκτη και τώρα έφορο της ομάδας Αρτίν Ελμισιάν, που προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω  τους συμπαίκτες και προπονητές μου, τον Κώστα Λούδη, τον Τεο Λοράντο και τον Παναγιώτη Πρίμπα, που ζήσαμε μαζί χαρούμενες και έντονες στιγμές. Από τον πιο μικρό ηλικιακά παίκτη μέχρι τον πιο σπουδαίο αθλητή Χρήστο Αφρουδάκη για μένα ήταν τιμή που έπαιξα μαζί τους αυτή την τετραετία. Θα μπορούσα να πω πολλά ονόματα συμπαικτών μου αλλά δεν το κάνω για να μην αδικήσω κάποιον, σίγουρα από  όλους πήρα κάτι.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Λουιζίδη που φρόντιζε για τη διατροφή μας καλύτερα και απ’ το σπίτι μας.

Οι δρόμοι πολλές φορές χωρίζουν, γιατί η αθλητική πορεία του καθενός είναι διαφορετική, όμως ο χώρος της υδατοσφαίρισης είναι μικρός, οπότε σε κάποια άλλη χρονική στιγμή εύχομαι να ξαναβρεθούμε.

Φεύγω γεμάτος εμπειρία, ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον ΝΟΒ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.