Λίνεκερ: “Ο Καντέ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει”

Ο Ενγκολό Καντέ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αντικρίσει ο Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Ενγκολό Καντέ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αντικρίσει ο Γκάρι Λίνεκερ. Την γνώμη του για την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, γνωστοποίησε μέσω της συνέντευξης του στην ισπανική ” L’Equipe”.

“Είμαι οπαδός του Καντέ. Στην θέση του, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Διαβάζει το παιχνίδι άψογα και βγάζει καταπληκτικές μπαλιές”, σχολίασε αρχικά ο πρώην παίκτης της “Μπάρτσα”. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γάλλου διεθνή έχουν προσελκύσει αρκετές ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν τοποθετήσει στη μεταγραφική τους λίστα τον άσο των «μπλε» και υπάρχουν πιθανότητες να ενταχθεί στο ρόστερ του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα ο Λίνεκερ θεωρεί ότι ο Καντέ ταιριάζει εξαιρετικά στο τιμ του Ισπανού τεχνικού. “Θα ήταν η τέλεια προσθήκη για την Μπαρτσελόνα αν ερχόταν ο Καντέ. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με αυτόν η Γαλλία είναι σαν να παίζει με 12 μέσα στο γήπεδο. Τρέχει παντού μέσα στο γήπεδο, ο τρόπος που κλέβει την μπάλα από τα πόδια των αντιπάλων χωρίς να τον παρατηρούν είναι καταπληκτικός. Είναι από τα κλειδιά αυτής της γαλλικής ομάδας.”, πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.